top of page

BABIES

Thuis gefotografeerd worden is een geschenk voor jezelf en voor de generaties die na jou komen. 

De beelden die je krijgt, zullen groeien in waarde en een erfenis worden voor je kinderen en kleinkinderen. 

Voor je shoot, krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd zodat ik weet wat voor jou belangrijk is en wie jullie zijn. 

Veel gezinnen vragen me of ze iets specifieks moeten aandoen, of hun baby moet slapen of net wakker moet zijn, of er eten gegeven mag worden.

 

Tijdens de shoot neem ik mijn tijd. Het is vooral mijn bedoeling om jullie te fotograferen terwijl jullie ook de tijd nemen om van elkaar te genieten. Dus draag gerust de kleren waarin je je comfortabel voelt, geef borstvoeding, of een flesje, of misschien ook helemaal niet. Ik neem mijn tijd tot ik voel dat ik genoeg heb om jullie mooie connecties op beeld te hebben en jullie verhaal te vertellen. 

julievanderhaeghe478280.jpg

FAMILIES

Ik zou prachtige foto's kunnen maken van jullie gezin voor een wondermooie zonsondergang op een prachtig strand. Ik zou jullie kunnen vertellen wat je met je handen moet doen en hoe je naar elkaar moet kijken. Maar dat doe ik liever niet. Ik creëer liever schoonheid in het alledaagse, in de manier waarop julie elkaar sussen, kussen en aanraken. Opdat jullie binnen twintig jaar de foto's bekijken en opnieuw rechtstreeks gekatapulteerd worden naar waar je vandaag bent. 

Tijdens mijn familisessies mag het leven wat trager gaan. Ik fotografeer thuis of we gaan naar een plek die een speciale betekenis voor jullie heeft. Ik leer jullie op voorhand zo goed mogelijk kennen en probeer altijd tot actie te brengen. Slaaprituelen, ontbijtjes, wandelingen, ... zijn heel mooie activiteiten om op beeld te brengen. Tijdens de sessie neem ik dan volledig de tijd om jullie te laten landen, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. 

FAMILIES

 

Natuurlijke interacties zijn heel erg belangrijk in deze sessies en daarom is een goede voorbereiding cruciaal.. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst en indien nodig, een call. Zo gaan we op zoek naar een mooie locatie maar ook naar een  fijne interactie om te fotograferen, zoals een badmoment, een leesmoment, een wandeling, een ravotsessie in de tuin,... Iets dat helemaal van jullie is en van niemand anders. En wat de beelden des te unieker zal maken.

Tijdens de sessie zelf neem ik mijn tijd en dat is enorm belangrijk voor mij. Ik spring niet even snel binnen en neem wat foto's maar ik leer jullie kennen, voel jullie aan, scan de ruimte, het licht,... en dan ga ik aan de slag. Ik laat jullie doen maar ik help waar nodig en geef aanwijzingen. Ik tracht een mooi evenwicht te bewaken tussen heel spontaan en natuurlijk enerzijds en poëtisch, zacht, stilistisch verfijnd en creatief anderzijds

Achteraf krijgen jullie een galerij te zien met alle bewerkte beelden in hoge resolutie en kunnen jullie een collectie kiezen. 

CONCREET? 

julievanderhaeghe421729.jpg

WAAROM IK DOE WAT IK DOE? 

Ik ben zelf mama van drie meisjes. Ik tracht elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven. We doen leuke dingen, we hebben het fijn en we genieten van elkaar. Maar het is druk. En er is veel te doen. Elke dag opnieuw.

 

Ik weet hoe belangrijk het is om af en toe op pauze te drukken. Ik weet dat de bijzonderste momenten, de momenten die je je voor altijd wilt herinneren vaak de minst spectaculaire zijn. Het zijn die ochtenden samen in bed, die lachkriebels 's avonds voor het slapen gaan, die regenachtige namiddag opgekruld tegen elkaar in de zetel.

 

En ik weet dat ik daar zelf ook naar op zoek ga in mijn kinderfoto's. Naar de manier waarop mijn papa zijn arm beschermend om mij heen legde en ik daarin verdronk, naar de ogen van mijn mama die zich sloten terwijl ze mij omhelsde.

 

Het is precies daarom, dat ik doe wat ik doe. Het zijn precies die momenten die ik op beeld vastleg. En het is precies daarom, dat het leven tijdens een Complices sessie best wat trager mag gaan, en dat ik mijn tijd neem, elke keer opnieuw. 

julievanderhaeghe414328.jpg

  

 

Je kan kiezen tussen drie verschillende collecties: 

 

De basis collectie:

- voorbereiding

- fotosessie zelf

- 10 bewerkte beelden in hoge resolutie

- 450 euro

De standaard collectie

- voorbereiding

- fotosessie zelf

- alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie

- mini album

- 650 euro  

De premium collectie

- voorbereiding

- fotosessie zelf

- alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie

- mini album

- printkrediet van 200 euro waarmee je de mooiste producten kan kopen zoals kalenders, fine art prints, prachtige fotokaders,.. 

- 850 euro

INVESTERING

 

WIL JE MEER ZIEN VAN MIJN WERK?

Stuur me even jouw e-mail adres en de brochure komt zo jouw richting uit!

Bedankt!

COMPLEET OVERTUIGD? 

Klik hier om je sessie online te boeken! 

White on Transparent_edited.png
bottom of page