top of page

BABIES

Thuis gefotografeerd worden is een geschenk voor jezelf en voor de generaties die na jou komen. 

De beelden die je krijgt, zullen groeien in waarde en een erfenis worden voor je kinderen en kleinkinderen. 

Voor je shoot, krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd zodat ik weet wat voor jou belangrijk is en wie jullie zijn. 

Veel gezinnen vragen me of ze iets specifieks moeten aandoen, of hun baby moet slapen of net wakker moet zijn, of er eten gegeven mag worden.

 

Tijdens de shoot neem ik mijn tijd. Het is vooral mijn bedoeling om jullie te fotograferen terwijl jullie ook de tijd nemen om van elkaar te genieten. Dus draag gerust de kleren waarin je je comfortabel voelt, geef borstvoeding, of een flesje, of misschien ook helemaal niet. Ik neem mijn tijd tot ik voel dat ik genoeg heb om jullie mooie connecties op beeld te hebben en jullie verhaal te vertellen. 

julievanderhaeghephotography252676.jpg

FAMILIES

Ik zou prachtige foto's kunnen maken van jullie gezin voor een wondermooie zonsondergang op een prachtig strand. Ik zou jullie kunnen vertellen wat je met je handen moet doen en hoe je naar elkaar moet kijken. Maar dat doe ik liever niet. Ik creëer liever schoonheid in het alledaagse, in de manier waarop julie elkaar sussen, kussen en aanraken. Opdat jullie binnen twintig jaar de foto's bekijken en opnieuw rechtstreeks gekatapulteerd worden naar waar je vandaag bent. 

Tijdens mijn familisessies mag het leven wat trager gaan. Ik fotografeer thuis of we gaan naar een plek die een speciale betekenis voor jullie heeft. Ik leer jullie op voorhand zo goed mogelijk kennen en probeer altijd tot actie te brengen. Slaaprituelen, ontbijtjes, wandelingen, ... zijn heel mooie activiteiten om op beeld te brengen. Tijdens de sessie neem ik dan volledig de tijd om jullie te laten landen, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. 

FAMILIES

White on Transparent.png
bottom of page