top of page

KIDS & FAMILIES

WHAT TO EXPECT

julievanderhaeghe419279.jpg

LES COMPLICES

Tijdens een 'les complices' sessie draait alles om de intimiteit tussen mama en kind(eren). Het is een sessie die erop gericht is om jullie connectie te vieren en in beeld te brengen, een ode aan jouw moederschap en/of kind zijn. Het gaat om verbinding, elkaar zien, zachtheid en echte emoties. Het gaat om de ontroerende eenvoud van aanrakingen, gewoontes, blikken.

 

Het resultaat is geen klassieke familiereportage maar iets wat meer poëtisch, intiem, zacht en waarschijnlijk ook wat meer artistiek is. Een fijn compromis tussen 'storytelling' en kunst.

Beelden om voor altijd te koesteren. Poëzie in het leven van alledag. 

CONCREET? 

 

Natuurlijke interacties zijn heel erg belangrijk in deze sessies en daarom is een goede voorbereiding cruciaal.. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst en indien nodig, een call. Zo gaan we op zoek naar een mooie locatie maar ook naar een  fijne interactie om te fotograferen, zoals een badmoment, een leesmoment, een wandeling, een ravotsessie in de tuin,... Iets dat helemaal van jullie is en van niemand anders. En wat de beelden des te unieker zal maken.

Tijdens de sessie zelf neem ik mijn tijd en dat is enorm belangrijk voor mij. Ik spring niet even snel binnen en neem wat foto's maar ik leer jullie kennen, voel jullie aan, scan de ruimte, het licht,... en dan ga ik aan de slag. Ik laat jullie doen maar ik help waar nodig en geef aanwijzingen. Ik tracht een mooi evenwicht te bewaken tussen heel spontaan en natuurlijk enerzijds en poëtisch, zacht, stilistisch verfijnd en creatief anderzijds

Achteraf krijgen jullie een galerij te zien met alle bewerkte beelden in hoge resolutie en kunnen jullie een collectie kiezen. 

LIEVE WOORDEN

SANYA

Julie kwam met een warm gevoel binnen. Net alsof er een vriendin die je al jaren kent even over de vloer komt. Daarna verdwijnt ze op de achtergrond zodat de interactie tussen moeder en kind primeert. Er was geen gevoel van ‘gestaged’ fotografie, alles was natuurlijk en dat is terug te zien in de uiteindelijke foto’s.

Toen ik de beelden ontdekte overviel me een gevoel van zachtheid. 

De beelden met mijn zoontje waren zo puur en teder. Ik noem ze kleine kunstwerkjes. Beelden die ik zal koesteren voor het leven. Ik heb er ook enkele op mijn Instagram geplaatst en ik kreeg meteen heel lovende reacties over de foto’s van Julie. Ik denk omdat Julie haar stijl zo verfrissend is in het 'fotografie landschap’.

EMILIE

julievanderhaeghe393660.jpg

EMILIE

Mama worden is best wel ingrijpend voor je lichaam. Niet enkel verander je als persoon, maar ook je lichaam past zich aan. Door het in beeld te brengen bij Julie, besef ik dat mama worden het mooiste is en dat je helemaal ok bent zoals je bent. 

Ik voelde me op mijn gemak bij Julie, ze stelt je gerust en gaat met heel veel respect met je om tijdens de shoot. Je hebt direct een goed gevoel en je kan haar dan ook helemaal vertrouwen. Je weet dat ook zij mama is en dat ze door hetzelfde verhaal is gegaan als jij. En net dat voelt zo vertrouwd aan. 

De resultaten zijn er dan ook naar, doordat je je zo goed voelt bij Julie, brengt ze je in beeld zoals jij bent. Geen beelden waarvan je denkt: 'dit ben ik niet' maar echte beelden waarin je jezelf en je kindjes herkent. En net dat maakt alles van haar werk zo prachtig en intiem. De mooiste herinneringen in beeld brengen. Dat is onbetaalbaar! Thanks Julie! 

WAAROM IK DOE WAT IK DOE? 

Ik ben zelf mama van drie meisjes. Ik tracht elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven. We doen leuke dingen, we hebben het fijn en we genieten van elkaar. Maar het is druk. En er is veel te doen. Elke dag opnieuw.

 

Ik weet hoe belangrijk het is om af en toe op pauze te drukken. Ik weet dat de bijzonderste momenten, de momenten die je je voor altijd wilt herinneren vaak de minst spectaculaire zijn. Het zijn die ochtenden samen in bed, die lachkriebels 's avonds voor het slapen gaan, die regenachtige namiddag opgekruld tegen elkaar in de zetel.

 

En ik weet dat ik daar zelf ook naar op zoek ga in mijn kinderfoto's. Naar de manier waarop mijn papa zijn arm beschermend om mij heen legde en ik daarin verdronk, naar de ogen van mijn mama die zich sloten terwijl ze mij omhelsde.

 

Het is precies daarom, dat ik doe wat ik doe. Het zijn precies die momenten die ik op beeld vastleg. En het is precies daarom, dat het leven tijdens een Complices sessie best wat trager mag gaan, en dat ik mijn tijd neem, elke keer opnieuw. 

INVESTERING

  

 

Na het bekijken van de beelden, kan je kiezen tussen drie verschillende collecties. 

De basis collectie:

- voorbereiding

- fotosessie zelf

- 10 bewerkte beelden in hoge resolutie

- 450 euro

De standaard collectie

- voorbereiding

- fotosessie zelf

- alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie

- mini album

- 650 euro  

De premium collectie

- voorbereiding

- fotosessie zelf

- alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie

- mini album

- printkrediet van 200 euro waarmee je de mooiste producten kan kopen zoals kalenders, fine art prints, prachtige fotokaders,.. 

- 850 euro

julievanderhaeghe476724.jpg

FAQ

  

 

1. Op welke leeftijd van de kinderen zijn de Complices sessies gericht? 

Op alle leeftijden! Zowel voor pasgeboren baby's als voor pubers en volwassen vrouwen met hun mama's. In functie van de leeftijd bekijken we wat en hoe we het in beeld zullen brengen.

2. Zijn mannen verboden terrein?

Nee :-) Ik wilde de shoot wel echt richten op vrouwen met hun kinderen omdat ik soms merk dat mannen minder interesse hebben in een shoot en dus ook minder betrokken zijn. Maar voor gezinnen die graag toch een paar beelden willen met papa, kan dit zonder enig probleem.

3. Wat als mijn kind niet op de foto wilt? 

Ik heb veel ervaring in het shooten met kinderen en vind altijd wel een manier om hen op hun gemak te stellen. Mama die haar kindje sust en omarmt zijn gewoon ook al hele mooie dingen om in beeld te brengen. Kinderen moeten voor mij zeker niet mooi glimlachen en in de lens kijken.

4. Hoeveel foto's mag ik verwachten en wanneer? 

De hoeveelheid varieert van shoot tot shoot maar meestal zijn het tussen 100 en 150 foto's die je tussen de twee en de zes weken na de sessie mag verwachten.

 

 

WIL JE MEER VAN MIJN WERK ZIEN? 

Stuur me even jouw e-mail adres en de brochure komt zo jouw richting uit!

Bedankt!

COMPLEET OVERTUIGD? 

Klik hier om je sessie online te boeken! 

White on Transparent_edited.png
bottom of page