KIDS & FAMILIES

WHAT TO EXPECT

Tijdens een familieshoot leef je het leven een beetje trager dan anders. 

Ik zou prachtige foto's kunnen maken van jullie gezin voor een wondermooie zonsondergang op een prachtig strand. Ik zou jullie kunnen vertellen wat je met je handen moet doen, hoe je naar elkaar moet kijken en jullie een hele namiddag laten poseren. 

 

Maar dat doe ik liever niet. Ik creëer liever schoonheid in het alledaagse, in de manier waarop jullie elkaar vasthouden, sussen, kussen en aanraken. Opdat jullie binnen twintig jaar de foto's bekijken en opnieuw rechtstreeks gekatapulteerd worden in waar je vandaag bent. 

 

Jullie zijn een gezin, dat een beetje lijkt op dat van mij met jullie kleine aanrakingen, gewoontes en liefdevolle gebaren, jullie kleine maar gelukkige oogjes. Voor, tijdens en na de sessie luister ik, ga ik op zoek naar de schoonheid in jullie alledaagse connecties en verbindingen en waar nodig, stuur ik jullie zachtjes om ze nog een beetje meer naar voren te brengen. 

julievanderhaeghe393448.jpg

LES COMPLICES

Tijdens een 'les complices' sessie draait alles om de intimiteit tussen mama en kind(eren). Het is een sessie die erop gericht is om jullie connectie te vieren en in beeld te brengen, een ode aan jouw moederschap en/of kind zijn. Het gaat om verbinding, elkaar zien, zachtheid en echte emoties. Het gaat om de ontroerende eenvoud van aanrakingen, gewoontes, blikken.

 

Het resultaat is geen klassieke familiereportage maar iets wat meer poëtisch, intiem, zacht en waarschijnlijk ook wat meer artistiek is. Een fijn compromis tussen 'storytelling' en kunst.

Beelden om voor altijd te koesteren. Poëzie in het leven van alledag. 

LES COMPLICES

White on Transparent.png