KIDS & FAMILIES

WHAT TO EXPECT

Tijdens een familieshoot leef je het leven een beetje trager dan anders. 

Ik zou prachtige foto's kunnen maken van jullie gezin voor een wondermooie zonsondergang op een prachtig strand. Ik zou jullie kunnen vertellen wat je met je handen moet doen, hoe je naar elkaar moet kijken en jullie een hele namiddag laten poseren. 

 

Maar dat doe ik liever niet. Ik creëer liever schoonheid in het alledaagse, in de manier waarop jullie elkaar vasthouden, sussen, kussen en aanraken. Opdat jullie binnen twintig jaar de foto's bekijken en opnieuw rechtstreeks gekatapulteerd worden in waar je vandaag bent. 

 

Jullie zijn een gezin, dat een beetje lijkt op dat van mij met jullie kleine aanrakingen, gewoontes en liefdevolle gebaren, jullie kleine maar gelukkige oogjes. Voor, tijdens en na de sessie luister ik, ga ik op zoek naar de schoonheid in jullie alledaagse connecties en verbindingen en waar nodig, stuur ik jullie zachtjes om ze nog een beetje meer naar voren te brengen. 

julievanderhaeghephotography236885.jpg

PORTRET / FINE ART

Anders dan bij de familiesessies wordt er bij portret sessies wel in beeld gezet en geposeerd. Waar het bij de andere sessies gaat over de verbinding met anderen, gaat het hier om de verbinding met jezelf. Op voorhand zoom ik dan ook sterk in op wie je bent, op hoe je naar jezelf kijkt en op waar je momenteel staat in je leven. Op basis daarvan kiezen we samen een locatie en een creatieve set up en dan gaan we aan de slag.

 

Ben je zwanger en wil je een shoot die uniek is?? Wil je een bepaalde fase in je leven vieren of in de verf zetten? Ben je ondernemer en wil je graag beelden die een beetje anders zijn? Allemaal goede redenen om een portretsessie te boeken ;-) 

PORTRET /FINE ART

White on Transparent.png