top of page

KIDS & FAMILIES

WHAT TO EXPECT

julievanderhaeghe506582.jpg

BRANDING SHOOTS

Hi!

Ben je op zoek naar sterke visuals voor je zaak?

Wil je graag beelden die creatief zijn, anders dan anders, editorial / fashion inspired? 

Wil je graag met deze beelden inspireren, aantrekken en tegelijk verwonderen? 

Lees en kijk dan vooral verder ;-)

 

INKOPIE -CHARLOTTE GYBELS

LIES OSAER

STUDIO CUOIO - LIESBET VERSTRAETEN

WWil

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van mogelijke shoot momenten? Vul dan hier je e-mail adres in! 

Bedankt!

CONCREET?

We starten met een intake. Dit is een gesprek waarin we elkaar wat beter leren kennen maar ook waarin ik peil naar de missie en visie van je zaak, naar wat je wil uitstralen, naar wat je met de foto's wil doen maar ook naar wie je zelf bent en naar wat je verwacht van mij en van de shoot. Op die manier kunnen we beiden voelen of onze samenwerking een match zou kunnen zijn. Ik kan samen met jou nadenken over het soort beelden die je nodig hebt (social media, website,...) en hoe we deze vorm kunnen geven.

Indien we gaan samenwerken, maken we samen een moodboard op, waarin we beiden afbeeldingen ter inspiratie kunnen toevoegen. Op die manier krijg ik een duidelijk beeld van de fotografiestijl die je voor ogen hebt.

 

Ik ga op zoek naar een gepaste locatie, naar iemand die eventueel je make up zou kunnen verzorgen, naar eventuele styling elementen zoals bloemen of props. 

Een aantal weken voor de shoot organiseer ik nog een voorbereidende call met jou om de outfits te bespreken en om nog eens goed alles te overlopen alsook de timing op punt te stellen. 

En dan kunnen we van start gaan! Tijdens de shoot begeleid ik je zachtjes doorheen het hele proces. Het is volkomen normaal dat je je oncomfortabel voelt voor de camera, zeker in het begin van de sessie. Maar ik slaag er door mijn zachte, down to earth aanpak in om mijn klanten op hun gemak te stellen zodat de beelden spontaan en relaxed ogen. Of dat is toch wat men mij vertelt ;-)

2 à 6 weken na de shoot lever ik de beelden aan in een handige galerij waarin je zelf favorieten kan selecteren, beelden kan downloaden,... Het aantal beelden varieert sterk van shoot tot shoot, afhankelijk van het doel van de beelden, de locatie(s),... maar zit meestal tussen 150 en 300. 

 

 

CAPS TITLE

LIES OSAER

“WAUW. Ik heb de beelden echt laten inzinken. Ik ben er ongelooflijk blij mee. Ze hebben me ondersteund om de groei van mijn onderneming te omarmen en te delen met de wereld. De voorbereiding was ook top. Julie heeft enkele fantastische locaties voorgesteld waarvan er één echt uitsprong. De keuze was dus snel gemaakt. De sfeer tijdens de shoot was helder, gemoedelijk en speels. De vibe die ik nodig had om te ontspannen."

CHAROTTE GYBELS

"Ik volgde Julie al een tijdje. Misschien was & is ze wel mijn fotocrush'. Het moment dat ik voelde dat mijn communicatie om een nieuwe wending vroeg, heb ik geen seconde getwijfeld om Julie te contacteren. Het poëtische en suggestieve in haar beelden sluiten naadloos aan bij de verhalen en teksten die ik wil brengen. Ze is na onze eerste kennismaking onmiddellijk aan de slag gegaan en het locatievoorstel alsook de suggesties van beelden zaten er 'boenk' op! Ze wist exact wat ik nodig had en wou. Tijdens de shoot zelf heb ik me echt geamuseerd. Het resultaat achteraf: prachtig. De contentideeën bruisen bij het zien van de beelden."

INVESTERING

85

850 euro (excl BTW) en verplaatsingskosten (voor locaties buiten Antwerpen):

Dit is inclusief de voorbereidende calls, de zoektocht naar een locatie en eventuele MUA, de fotosessie zelf en een fotogalerij met alle bewerkte beelden in hoge resolutie.  De locatie zelf en make up is hier niet in inbegrepen. 

 

RECENTE SAMENWERKINGEN

download.png
download (1).png
download (2).png

COMPLEET OVERTUIGD? 

Stuur mij dan een vrijblijvend mailtje op julie@julievanderhaeghe.com met de moment waarop jij graag een kennismakingsgesprek zou organiseren. 

White on Transparent_edited.png
bottom of page